header image
Home arrow Weblog Xan arrow AustraliŽ arrow Katoomba
Katoomba PDF Print
User Rating: / 0
PoorBest 
Wednesday, 01 August 2007

Auto rijden.......dat is het voornaamste wat we gedaan hebben de afgelopen twee dagen.

Gister zijn we iets voor negenen begonnen, we moesten eerst iets naar het noorden naar Southport om iets te regelen voor het visum van Sascha (gelukkig gelukt) en daarna zuijn we in een ruk naar Byron Bay gereden. Een heerlijk kustplaatsje waar we op het strand geluched hebben, even de zon hebben gevoeld en in het water zijn gesprongen, en zelfs hebben gewinkeld (eigenlijk de eerste keer deze vankantie...en dat voor twee vrouwen samen op vakantie!!!) Sascha heeft een shirt, een broekje en slippers gescoord, ik een paar simpele teenslippers, want de strepen van de sandalen beginnen langzamerhand licht te geven. We hebben hier ongeveer 3 uur doorgebracht en zijn toen verder naar het zuiden gestoomd, tot het echt te donker werd. Toen een slaapplaats opgezocht, een cabin in een caravanpark vlak langs de snelweg, in de grootste plaats van de omgeving...waar dus naast een grote supermarkt en wat locale dronke mannen niets te vinden was. We hebben een salade gehaald in de supermarkt en hebben de avond lezend doorgebracht...HEERLIJK!!!


Vandaag zaten we ook rond negenen in de auto....en hebben we eigenlijk niets anders gedaan dan auto rijden.....we zijn dan ook verder gekomen dan we zelf gehoopt hadden....ten westen van Sydney in Katoomba. Vanuit dit dorpje kunnen de blue mountains het best bereikt worden...dus morgen gaan we wandelen in dit prachtige natuurgebied!! Voor 's ochtend hebben we een guided bushwalk geregeld, 's middags gaan we zelf proberen te verdwalen ;-))))


Het vervelendset effect van al dat rijden naar het zuiden en een beetje naar het westen is dat de temperatuur verandert.......het is hier IJSKOUD!!!!! Ongeveer 15 graden....spijkerbroek, t-shirt met lange mouwen en trui zijn al van onder uit de rugzak gevist.....nou ja...kan ik alvast wennen aan de temeratuur in Nederland...... snik... In Sydney zelf is het als het goed is weer wat warmer, daar gaan we morgenavond heen...


Een voordeel is, dat ik niet misseljk wordt van lezen in de auto...dus het lezen gaat erg goed!! De ontdekking van de Hemel is wel een aanrader zeg...wat een goed boek!!! Wat me nog even terug doe komen over het andere boek waar ik het eerder over gehad heb...op blote voeten door Australië (of zo), ik had geschreven dat ik daar van onder de indruk was......nou heb ik vorige week gehoord dat het helemaal nep en verzonnen is!!! Ik ben de desillusie eigenlijk nog steeds niet helemaal te boven...dus.. NIET LEZEN!!!!!

Groetjes

Last Updated ( Thursday, 02 August 2007 )
< Previous   Next >